Elektrisk pastamaskin

Pastamaskin som både elter og knar
(Inneholder sponsede lenker)

Elektrisk pastamaskin

Kjøp elektrisk pastamaskin

Marcato Pasta Fresca er en elektrisk pastamaskin som kommer med en pastarulle som kjevler ut pasta som kan brukes til lasagne, ravioli eller du kan kutte dem i ønske bredde til båndspaghetti. I tillegg har den to tilbehør slik at du kan lage fettuccine (0,65 cm bredde) og tagliolini (0,15 cm bredde).

Men det er ikke det beste med denne pastamaskinen (for det er noe de fleste pastamaskiner kan), nei, i tillegg har den ett “kammer” hvor du kan fylle på mel og egg og så elter den pastadeigen for deg på 3 minutter. Den elter med “skovler”, nesten som på en gammeldags dampbåt og resultatet blir som med håndknadd pasta. I tillegg kan de elte brøddeigen for deg (liten porsjon riktignok 500 gram tørre råvarer og 250 g. væske er maks mengde) og selvsagt elter den også pizzadeig. Gjærbakst trenger litt lenger tid, 7-8 minutter pluss evt. noen minutter til etter at den har hevet første gang. Den kan også elte deig til diverse kjeks og småkaker.

Mer informasjon på hjemmesiden til produsenten. Nedenfor er det også en kort film laget av Marcato som viser hvordan du lager fersk hjemmelaget pasta med maskinen.

Mer info om/kjøp Marcato Elektrisk Pastamaskin (norsk nettbutikk)

Watch this video on YouTube.